2 Ocak 2016 Cumartesi

2016'dan dileğim...

Merhaba !

Aslında çok önce (spesifik olmak gerekirse 5 sene önce) yazmıştım bu bloga bir yazı. 5 senedir yazmamakla sanırım blog yazmaya başlayıp sürdüremeyenlerin oluşturduğu çoook büyük çoğunluğun arasına girdim. Kızıyorum kendime düşününce. Peki bunu 2016'dan dileğim ile nasıl mı bağdaştıracağım? Çok basit aslında :)

Burayı sadece amacıma ulaşma yolculuğuma burayı okuyanları da katmak için kullanacağım. Spora başladığınızda, veya diyete, altın kurallardan biri etrafınızdakilere diyette olduğunuzu söylemenizdir. Böylece onlardan çekinmeye başlayacak, kendinizi otomatik olarak zorunda hissedeceksiniz. Burası da öyle olacak. 

2016'dan dileğim ne mi? 

Kendimi geliştirmek. Ama öncesinde kendimi tanımak, kendimi sevmek. Olduğum gibi kabul etmek kendimi. Değişmek, ama özümü koruyarak. 

Bu blogda bu amaca ulaşmak için yaptıklarımı sizinle paylaşmaya çalışacağım ki, gerçekten bir şeyler yapayım. Gerçekten 2017'de geriye dönüp baktığımda mucizeler değil ama en azından bir amaç uğrunda adımlar atmış olayım. Bonusu, belki yanımda sizleri de götüreyim :) 

O zaman başlayalım !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder